måndag 18 oktober 2010

Vilken morgon!

Inte nog med att jag hade politik i morse, och inte förstod ett ord av vad läraren sa, så har någon förstörd min cykel!! Det första jag såg då jag kom ur porten i morse var att min cykel ensam och förstörd låg på backen. Hjulen var riktat en annan väg, kedjan var brutet av och hjulet som kedjan ligger omkring var dragit av. Vem gör något så dumt mot andra människor-å vad jag blir arg. Vandaler! Jag var därför tvungen att springa till skolan ( då bussen inte kom ) och blev 15 min försenad! Sen var det 3 timmar med politik och jag förstår alltså inte varför man ska lära så komplicerade och invecklade saker när man ska bli lågstadielärare! Det är ju inte så att jag kan lära det här vidare till en 8 åring! Sen så förstår jag inte mycket att vad min lärare säger, hon använder så mycket svåra ord som inte lilla norska jag förstår... aaaja, bara en vecka igen av den här kursen!!

Min stackars cykel! 
Men, vad gör man när man kommer ledsen och arg hem? Jo, då skickar man pojkvännen iväg för att köpa lunch och sen sätter man sig framför brasan i pyjamas! :)Note till Torsdag: Ta bussen til skolan och ta med svensk/norsk ordbok till en ordbok speeddate under lektionen!

/Cathrine

3 kommentarer:

 1. Så kjipt med sykkelen din, da!!!
  Men du, hvordan går det med Jonathan Franzen? Jeg skal se/høre ham på Bokbadet i morgen. Har bare lest Korrigeringer, men anbefaler du Freedom?

  SvaraRadera
 2. Hei Solveig! ja, det var dumt med sykkelen. Jeg som sykler overalt! Skal du det?Det hørtes gøy ut-vet du om han kommer til Sverige også? Jeg anbefaler Freedom på det sterkeste. Jeg synes Franzen skriver utrolig bra og boken er både morsom og intressant! Det tar bare litt tid og komme seg gjennom den, da den er ganske så lang. Hva synes du om Korrigeringer? klem

  SvaraRadera
 3. Solveig: kanskje boken ikke er så morsom. Bare noen ganger :) Den er vel heller interessant og egentlig litt ekkel til tider. Nå har jeg bestilt korrigeringer forresten!

  SvaraRadera