torsdag 29 september 2011

Modern family


Min absoluta favoritserie är modern family. Är det en serie som får mig till att skratta högt och vrida mig i soffan så är det den. ( och min kära då) Phil och Gloria är mina favoriter, de är båda geniala!! Vi har väntat länge på att sesong 3 ska börja och i dag kom jag på att den redan har börjat. Vilken lycka, nu har vi tre episoder jag kan se på nu, bättre magträning finns inte. woho Ser ni på modern family? 

/Cathrine

5 kommentarer:

 1. Jag såg första säsongen, då den gick på fredagar vid en ganska OK tid. Sedan försvann den och jag har inte lyckats hitta den i tablån igen. Det är synd, för precis som du så skrattade jag mycket och länge åt den.

  SvaraRadera
 2. Monika: Vad kul att du också gillar det :) Jag ser alltid på nätet. http://tv.blinkx.com/show/modern-family/C120Hj_Go8V5VkgG :)

  SvaraRadera
 3. Ser du Bored to death?
  Den är kul den med=)
  Linda

  SvaraRadera
 4. Linda: nej, det har jag faktiskt inte sätt en. Kanske på tiden nu när jag kan se modern family bara en gång i veckan :) Tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Den är klockren!! Älskar också denna serien. Oftast skrattar jag inte högt för mig själv när jag tittar på tv eller film, men när jag ser den här serien måste jag pausa och spola tillbaka för jag hör inte vad de säger för att jag skrattar så högt till den "tidigare sagda meningen". Sjukt rolig.

  SvaraRadera