torsdag 3 februari 2011

Spontan tur till Riga

Åh vad roligt! Jag fick ett mail i dag på skolan där det stod att om man beställde nu så fick man två biljetter i en hytt på tallink båten till Riga till 60 kr. Jag ringde Gustaf på en gång och nu har vi beställd tur  från i morgon till Söndag. Jag menar, 30 kr var-det är ju samma pris för en enkeltbiljett på tunnelbanan! Det är så roligt att göra spontana saker och jag ser riktig fram emot att åka :) Jag och Gustaf har 4 års dag om en vecka så vi får börja firandet nu i helgen! Jag ska ta massor med bilder så det var tur att jag laddade mitt kamera i dag :) Så vi hörs på söndag, ha en fin helg alla! :)

Om någon har varit i Riga tar jag gärna emot tips!! :)


/Cathrine

6 kommentarer:

 1. Vad roligt!!! Härligt att vara spontan och göra lite galna grejer :) Jag har tyvärr inte varit i Riga så jag har inga bra tips, förutom att jag hört att det ska vara bra och billig shopping där. Mycket marknader, men nu är det väl rätt kallt där kanske? Ha en trevlig helg och resa!

  SvaraRadera
 2. Lotta: Ja, jag vet!! Det är härligt att vara lite spontan i bland :) Det står att det kommer bli 4 grader och regn, så kanske inte drömvädret, men det blir nog bra ändå :) kram och tack så mycket

  SvaraRadera
 3. oy! så utrolig spennende! misunnerlig:( men god tur og kos dere masse:)

  SvaraRadera
 4. Søs: Takktakk :) Gleder meg til å se Otto senere i kveld. Ring meg på skype :) Lille søte hunden :)

  SvaraRadera
 5. Boktokig: Ja!! :) ser väldig fram emot i morgon :)

  SvaraRadera