tisdag 16 november 2010

Nu är jag värd lite lyx

Dagen har varit lång, med båda VFU och träning på sats med Cecilia. ( dock en väldig nyttig dag) Nu blev det en liten tur inom biblioteket och strax blir det mys och bara mys resten av kvällen!
Böckerna som fick följa med mig hem var: "The book of illusions" av Paul Auster och " Four Meals" av Meir Shalev.  Hoppas de är bra:)Ha en fin kväll :)
/Cathrine

6 kommentarer:

 1. Paul Auster er en av mine favoritter :-)
  Skal bli spennende å høre hva du synes om boka.

  SvaraRadera
 2. Det kan vara lite jobbigt med Vfu när man inte är van tempot :) Man blir ju lite slö av att plugga ;) Själv har jag vikarierat på en förskola idag, 2 timmar, det räcker för mig det, hehe :) Angående awarden, vi har inte publicerat inlägget som vi skrivit om den än eftersom vi inte hittar 5 bokbloggar som inte fått awarden än! Är det okej att bara skicka vidare till 1 tror du?

  SvaraRadera
 3. Solveig: Ja, jeg gleder meg til å lese den! :)

  SvaraRadera
 4. Lotta: Ja, det är lite jobbigt nu i början-men väldig kul! :)hehe, förskola kan jag tänke mig är fullt tempo :) Jag vet inte hur det fungerar, men då jag är den som har gitt den till er så bestämmer jag att det går helt bra :) hehe

  SvaraRadera
 5. Ska bli intressant att se vad du tycker om Auster. Har själv gått och funderat på att låna någon av hans böcker, men det har aldrig blivit av. Nu kanske man kan få en knuff i rätt riktning. =)

  SvaraRadera
 6. Bea: Ja, jag ser väldig fram emot att läsa den! Ska bli spännande :) Har lite höga förväntningar märker jag :)

  SvaraRadera