torsdag 25 november 2010

Bokdrömmar

Det går segt med läsningen om dagen. All min tid går till skolan, lektionsplanering och barnböcker. Men drömma kan man och de här tre böckerna vill jag läsa så snart som möjligt. Morgon i Jenin och Hotellet på hörnet av bitter och ljuv står redan i hyllan och Spill blev jag sugen på att läsa efter att Sigrid Combüchen vann Augustipriset./Cathrine

6 kommentarer:

 1. Hej hej. Du var med i min fotoutmaning och du ska få ett presentkort på 150kr, men jag behöver din email :) Kika in till mig är du snäll och lämna emailen i en kommentar :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Åh vad kul :) Det ska jag göra!! :)

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Dessa tre böcker står även med på listan över böcker jag vill läsa. :-) Men precis som du så är mina dagar fulla av VFU och kurslitteratur. Jag läser oxå till lärare med inriktining svenska. :-)

  SvaraRadera
 4. Cicci: Vad kul att du också går lärarutbildningen! hur långt har du kommit? Hur lång är din VFU? Tycker det är så kul, men man blir så utmattad :) Morgon i Jenin ska jag absolut försöka läsa i julen-då har man ju lite mer tid till läsmys :)

  SvaraRadera
 5. Jag går första terminen och min VFU är utspridd över hela terminen. Jag läser på distans på Dalarnas högskola. Jag har tidigare arbetat som datalärare inom vuxenutbildningen men har nu valt att gå tillbaka till de yngre barnen (som jag arbetat med tidigare). Att börja studera till lärare är bland det bästa jag gjort! :-)

  SvaraRadera
 6. Cissi: Vad kul! Lite skillnad att arbeta med barn när du har har haft vuxna och data! Vad bra att du har hittat något du verkligen gillar nu :) Jag kan förstå känslan för jag har vingar och har det största leende om lepperna efter varje lektion på min VFU. Jag älskar det! :)

  SvaraRadera