tisdag 9 november 2010

Jag drömmer tillbaka till Miami

Det snöar som bara det i dag. Det är så kallt och det är så trist att jag inte vill göra något annat än att drömma tillbaka till semester och värmare tider. Jag ska lämna mina böcker på biblioteket i morgon och då ska jag passa på att hitta några böcker om Miami, bara för att drömma lite mer. Hoppas de har boken " Fools paradise" av Steven Gaines. Den ska vara riktig bra och man får se Miami i ett lite annat ljus än bara en semesterort.

Jag bodde i Miami, på EF skolan på South Beach för några år sedan och det var någon fantastiska månader! Åh vad kul vi hade det!

Saknar!


Miami downtown
Utanför skolan 
Stranden utanför skolan
Längtar!
Saknar!
/Cathrine

8 kommentarer:

 1. Ååååå, dette var et hyggelig inlägg som kom opp på facebook ;)

  Kanskje du også kan inspirere meg til å lese mer. Har blitt mye flinkere. Holder på med Flaggermusmannen med Jo Nesbø..

  Miami klem ;)

  SvaraRadera
 2. Madde: Jaaa, ikke sant. Satt og så på gamle bilder og drømte litt tilbake :) hehe, så flink du er:) det er faktisk en bok jeg ikke har lest så du får si om den er bra eller ikke når du er ferdig :)

  Vi må skype en dag, vil høre alt om Filipinene :) Mange klemmer

  SvaraRadera
 3. Åh va härligt! Jag har varit i Fort Laurderdale (träffade min första pojkvän där :)Det skulle verkligen vara skönt att vara på ett sånt ställe just nu när det är så kallt. Kan tänka mig att ni hade underbart roligt på språkskolan :)

  SvaraRadera
 4. Aklara: Ja, det var härlig månader! Så kul och även om vi kanske inte lärde så mycket engelska som vi hade trott så växte man otrolig på en sådan tur. Jag var faktiskt inte i Fort Lauderdale, men vad kul :) Vad gjorde du i Fort Lauderdale? :)

  SvaraRadera
 5. Ja, vi må skype snart :) jeg har tid i helgen. Kan du da??

  SvaraRadera
 6. Madde: Jeg kan! Hva sier du til Søndag ved tre- fire tiden hos meg?

  SvaraRadera
 7. Passer bra :) jippiii

  SvaraRadera