söndag 28 november 2010

En bok med stor betydelse för mig


Jag blev sjuk för ett och ett halvt år sedan och det svåraste med allt som hände var att komma mig tillbaka till vardagen. Det var svårt att inte tänka på den fruktansvärda sommaren och det var svårt att komma tillbaka till skolbänken och se framöver. Jag hade ett halvår på mig till att hitta mig själv igen och det var den största kampen jag har haft i mitt liv. En sak jag gjorde på det halvåret var att besöka Martha Louises ängleskola i Oslo. En av mammas goda väninnor tar sin utbildning vid skolan och jag ville se hur det här fungerade. Jag fick en heeling av Elisabeth Samnøy och mötte Martha Louise och efter behandlingen fick jag ett sådant lugn. Jag fick även en speciell kraft inom mig efter att ha varit där, och det kändes faktiskt som jag flög efter mitt möte på skolan. Nu tog lång tid och mycket mer arbete for att komma där jag är nu, men boken "Möt din skyddsängel" är något jag ofta ser i, om jag känner att jag vill ha en liten egoboost. Författarna ger råd och vägledning om hur man kommer i kontakt med den positiva kraften inom sig själv. De förmedlar att varje människa har potential till större självinsikt och självacceptans genom att lära att lyssna till sig själv och sin egen intuition. Det är verkligen något jag har lärt under den här tiden och något som har hjälpt mig massor. Jag kan verkligen rekommendera boken! ( snygg är den också :)) 


/Cathrine

4 kommentarer:

 1. Den står i min vita bokhylla och väntar på att bli läst! :-)

  SvaraRadera
 2. Cicci: Vad bra :) Den är väldig bra! En bok man bara kan bläddra i och läsa lite här och där :)

  SvaraRadera
 3. Det verkar vara en väldigt bra bok! Och jag tycker att du verkar vara en väldigt stark och positiv tjej! Du har ju berättat lite av vad du gått igenom och jag beundrar dig verkligen!

  SvaraRadera
 4. Lotta: Tack så mycket. Det värmer när jag får så fina kommentarer :) Alla går genom sitt, det vet ju du också-och man måste bara hitta det bästa sättet att tackla det! Men lite hjälp på vägen skader ingen! :)

  SvaraRadera