måndag 8 november 2010

Lyxmåndag

Vilken glädje! Min lärare var sjuk i dag så det blev ingen lektion. Gustaf var i Falun i helgen så då fick vi haft en dag tillsammans i dag i stället, en söndag till-hurra!! Det var härligt väder i dag, men väldigt kallt så vi gick en lång promenad och sen gick vi för att köpa en jacka till mig. Äntligen ska jag bli varm om vintern-har alltid haft en kort bubbeljacka, men nu har jag äntligen fått mig en lång. Vad skönt! Vi gick även till Paparazzi för att äta lunch. Det är en riktig bra lunchrestaurang som ligger vid handels och  de serverar italiensk mat från olika delar av Italien, från sallader till kött och fisk. Man får även i priset äta av deras otrolig goda grönsaksbuffe och man får espressso och en biscotti till efterrätt. Mums. Ett besök dit kan verkligen rekommenderas!

Min nya varma jacka
Paparazzi
mums
 Det har med andra ord varit en riktig bra dag och nu ska vi fortsätta vår "söndag" med entrecote och rotfrukstlåda och sen Top Model ( det är väl mer jag som ser på :))

6 kommentarer:

 1. Åh så grymt fin jacka gumman, jag är lite avis hihi :).

  Kram

  SvaraRadera
 2. Självklart ser man Top Model! Vilken säsong ser du? Jag kollar på säsong 15 på Youtube. =) Det är så bra! Haha!

  SvaraRadera
 3. Anna: Åh tack :) den är helt underbar och så varm! Kommer att bli den lyckligaste och varmaste i vinter :) kram

  SvaraRadera
 4. Emma: Jaa, top model är ju så bra. Menade mer att det var jag och inte min sambo som såg på :) Kollar på tv3-ses 14. Men åh, vill se 15! Var hittar du episoderna ? :)

  SvaraRadera
 5. Åh, du har det bästa framför dig! Sök på ANTM cycle 15 episode 1. Avsnitten är uppdelade i fem delar så man måste leta reda på alla fem, men det är det värt. =) De är inte textade förstås.

  Norweigan Wood är bra! Man fastnar i den, den är lite mystisk men inte för konstig. =) Det är en bra Murakami att börja med om man inte har läst honom förut.

  SvaraRadera
 6. Emma: Ok, tusen tack :) Det ska jag kolla på! Jag har aldrig läst Murakami så det ska bli spännande att se om jag gillar honom :)

  SvaraRadera