måndag 15 november 2010

Glädje: bokshopping

Att köpa böcker på nätet. 


När jag inte köper böcker på rea eller på olika antik eller second hand butiker brukar jag att köpa på nätet. Jag älskar att få hem böcker i postlådan, och jag jublar lika högt varje gång. Gustaf kommer springande varje gång. " vadå vadå, vad har vi vunnit? " Ingenting, det är den boken jag beställde-huuuuuurraa" Jahapp, säger han och går sin väg och lämnar mig och mina böcker kvar i hallen.

Mina favorit nätsidor är:

 • Bokus
 • Adlibris
 • Bokia
 • CDON.com

Handlar ni mycket böcker på nätet?

/Cathrine

6 kommentarer:

 1. Ha ha! Förstår glädjen! :D
  Jag är iofs ingen bokmal, men de gånger jag köper en ny bok så hämtas den hem via nätet. :)

  SvaraRadera
 2. Nja det händer! Men inte så ofta faktiskt, bara om det är någon alldeles speciell. Det blir ju oftast dyrare än att köpa begagnat. Förut kom ju all studentlitteratur hem i postlådan, men det var ju inte lika kul ;) Barnböcker köper jag dock genom en bokklubb och det är kul när det kommer :) Det är alltid kul att få paket med posten! Ha en bra dag :)

  SvaraRadera
 3. Lotta: jo,det är det. Jag köper mycket engelska pocket så då är det inte alltid att det finns begagnat och det är billigere på nätet än i butik :) Men begagnat är absolut det bästa, prismässigt :) Hoppas du också får en bra dag! :)

  SvaraRadera
 4. Jag beställer JÄMT. Blir lika glad varenda gång paketet dimper ner i brevlådan. Senaste paketet kom i fredags och jag slog mig ner i soffan direkt och började läsa. Jag beställer nästan alltid från Bokus. Gillar sidan och dom är pålitliga som tusan!

  SvaraRadera
 5. Bokflickan: JA! Bokus tycker jag också är bäst. De kan man alltid lita på! :) Vad bra att det bara inte är jag som jublar av full hals när en bok kommer :)

  SvaraRadera