söndag 12 december 2010

Något som är bra när man har besök

Inte bara är det trevligt med besök, men det är också extra kul när man får lite presenter från ett annat land :) Snällaste tjejerna tog med sig lite nederlandsk julgodis till mig och en underbar liten notatbok. De vet ju hur jag älskar små skrivböcker :)

I dag vet vi inte helt vad vi ska hitta på. Vi har precis ätit frukust och är på väg ut. Men vi är lite rädda för allt som hände i går. Vi var i stan, på väg till drottninggatan i går vid fem. Men Rosa ville sätta sig ned för att ta en kaffe så då gick vi inte. Det var ju tur. Men det är inte trevligt när det händer sådane saker. Men det kan ju inte stanna helgen for det. Det blir nog en tur i Hagaparken då det är så fantastiskt vinterväder och så en sväng till Kungsholmen. I kväll ska vi äta middag på Tranan-det ska bli så mysigt!!

Ha en fin söndag!


/Cathrine

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt med en tjejhelg! Jag älskar också skrivböcker! Konstigt det där, jag har flera vänner som är likadana :) Tur att ni inte gick till Drottninggatan! Läskigt det där...

    SvaraRadera
  2. Lotta: Ja, det har varit en perfekt helg! så kul :) ja,skrivböcker är nog många, speciellt tjejers grej :) Man kan aldrig ha för många! Ja, det var riktig tur. En lärare på skolan jag vfu var 20 m unna när det smallt. Riktigt läskigt.

    SvaraRadera