söndag 5 december 2010

Mitt absoluta favoritspel

Jag älskar att spela spel och mitt absoluta favoritspel är frågespelet Bezzerwizzer. Jag köpte det till Gustaf när han fyllde år och vi har spelat det så mycket! Min favoritfråga är självklart Litteratur, men design och människan är jag även en riktig bezzerwizzer på :)/Cathrine

6 kommentarer:

 1. Har hört att det är ett skoj spel. Tycker efter provspel på internet att det är lite överdrivet komplicerat med alla kategoribyten och poängstjälandet, men så är jag ju också en TP-nörd av tradition. =)

  SvaraRadera
 2. Åh det har jag aldrig spelat men det låter roligt :).

  Kram sötis

  SvaraRadera
 3. Det är kul med spel. Här hemma spelas det en hel del spel. Främst sådanna som går att spela tillsammans med dottern på åtta.

  SvaraRadera
 4. feuerzeug: Jag är också en riktig TP nörd, och vi har många olika upplag hemma. Men jag tycker bezzerwizzer är riktig roligt! :)Jag gillar att det är lite komplicerad :) men var sin smak är det ju :)

  SvaraRadera
 5. Anna: Åh ja, det är så kul! :) Kan absolut rekommenderas! Det som alltid är så dumt med spel är att det är så dyrt. Men jag hittade det här på rea, så blev överlycklig av att få det lite billigare :) kram söte dig

  SvaraRadera
 6. Bokbrus: Åh så kul att spela min din dotter! Har du några bra tips till spel för barn? :)

  SvaraRadera