måndag 6 december 2010

Inception

På onsdag vet jag om ett par ivriga själar som kommer att springa til hemmakväll för att hyra Inception! ( jag och Gustaf!!) Vi fick aldrig tagit oss till bion när filmen gick på bio och Gustaf har inte pratat om annat det här halvåret. Så nu kommer den äntligen på film och vi ska ladda med ljus, glögg och godis! :)

Har någon sett den? :)

/Cathrine

12 kommentarer:

 1. Det är en bra film med bra soundtrack. Det blir en bra filmkväll, tror jag.

  SvaraRadera
 2. Nej, vi har inte heller tagit oss iväg och sett den. Jag ska tipsa min man om att hyra den!!! För den vill jag verkligen se!

  Ja, jag känner mig så lycklig att äntligen fått se dem live igen!

  SvaraRadera
 3. feuerzeug: ååh vad kul! jag ser verkligen fram emot det!! :)

  SvaraRadera
 4. Boktokig: Vad bra att det inte bara är vi som inte har sett den :) Men gör det! ha en riktig myskväll! :) Vad kul-jag har bara sett de en gång, men skulle gärna sätt dem en gång till!

  SvaraRadera
 5. Vi var också på väg att se den på bio, men det blev aldrig av, så den ska definitivt hyras! Hoppas den är så bra som jag tror :)

  SvaraRadera
 6. Tessan: Jaa, det hoppas jag också!! :) Ser verkligen fram emot att se den på onsdag! :)

  SvaraRadera
 7. Hej! Åh den är så bra. Jag tyckte verkligen den var en av årets absolut bästa filmer. DiCaprio är verkligen lysande. Jag bloggade om den för ett tag sen. Här är vad jag tyckte: http://beasbokhylla.blogg.se/2010/september/inception.html
  Hoppas du tycker om den! =)

  SvaraRadera
 8. Bea: Vad kul att du tyckte om den! läste det du skrev nu och blev bara mer sugen på att se den! Jag tycker Leonardo Dicaprio är en fantastiskt skådespelare så ser fram emot att se en till film med honom!

  SvaraRadera
 9. Emma says style, love & rock and roll: Då är vi två!! :)

  SvaraRadera
 10. Den är helt otroligt bra tycker jag med! Man måste tänka till lite och vara med hela tiden :)

  SvaraRadera
 11. Lotta: Vad bra att du också tycker det!!Nu kan jag nästan inte vänta tills i morgon! Jag gillar filmar man måste vara med hela tiden och tänka-hoppas bara att jag förstår allt :)

  SvaraRadera