torsdag 2 december 2010

En lycklig men trött lärarstudent

Vilken dag! Jag är så trött att jag kan somna på ett ben. Men vilken kul dag. Jag har aldrig tvekat att det är lärare jag vill bli, men det är dager som i dag som styrker mitt beslut. Jag har alltid visst att lärarjobben inte bara är enkel, men att man träffar på så många utmaningar på en dag var jag inte klar över. Bara på i dag känns det som jag har växt en meter. Hoppas morgondagen blir lika givande :) Nu ska jag äta lite och sen blir det mer skola. I morgon ska jag ha tre lektioner om rymden igen och det måste planeras gott. Jag känner att jag sviker bloggen och böckerna lite just nu, men så är det till tider.  Visst skulle man önska att dygnet hade flera timmar!

I dag berättade jag min klass om min tid i San Francisco. Det var några härliga måneder och jag längtar tillbaka!


/Cathrine

6 kommentarer:

 1. Härligt att du känner att du valt rätt yrke. Det är inte alla som har den turen. Hoppas att det kommer fortsätta att kännas så bra.

  Jag beundrar de som vill vara lärare och de som undervisar med stort tålamod och kreativitet.

  SvaraRadera
 2. Bokbrus: Ja, det känns jätte bra att jag verkligen vet vad jag vill vidare i livet :) Och jag tycker det är så bra att man får mycket tid på universitetet till praktik, det är då man verkligen förstår om man har känsla för yrket eller inte. Att läsa om att bli lärare går inte! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken skön känsla att veta att man valt rätt! Jag tvivlar ibland men överlag är jag nöjd :)
  Härliga bilder från San Fransisco, det är ett av de ställen som finns med på min tio i topp lista över platser jag vill besöka.

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder! Det verkar vara en väldigt fin stad.

  SvaraRadera
 5. Tessan: Ja, det känns så bra :) Jag tror att det är vanlig att tvivla en gång i bland också :) Åh San Francisco är helt fantastiskt! Det är en så underbar stad och jag älskade varje dag jag var där! En stad jag verkligen kan rekommendera!!

  SvaraRadera
 6. Emma: Åh ja, San Francisco är en helt fantastiskt stad!

  SvaraRadera