fredag 24 december 2010

God Jul!!

Äntligen är dagen kommit och jag är som alltid rastlös i hela kroppen fram tills i kväll! Nu blir det lite julförberedelser och Kalle Anka och så blir det riktig norsk julmiddag och paketöppning med hela familjen! Jag älskar julafton! Hoppas alla har en härlig kväll och njuter av allt det goda med familj och vänner. GOD JUL!

Min syster och jag som små tomtar :) 
Kram Cathrine

10 kommentarer:

 1. Anna: Tack så mycket söte dig :) kram

  SvaraRadera
 2. God jul!
  Vad är en riktig norsk julmat?
  Javisst är julafton underbar!

  SvaraRadera
 3. Boktokig: Vi äter något som kallas för Ribbe. Och köttkakor och pinnekött! :) Riktig gott är det! Men till nästa år ska familjen fira med mig i Stockholm så då blir det svensk julmat :)

  SvaraRadera
 4. Låter spännande! Har aldrig ätit det,

  Vad tråkigt att du inte fick någon bok, men vad kul att du fick mycket fint till lägenheten! Vad fick du för kul?

  SvaraRadera
 5. Boktokig: Jag fick soffa, knivar ( med slipare och knivställ) , vin och champagneglas, salladsbollar i olika storlekar och salladsbestikk, massor med ljus, och lite smått och gott till båda kök och badrum :) Är riktig nöjd. Men vi har fortfarande en del att fixa efter jul. men det är bara kul :)

  SvaraRadera
 6. Jag ska få bland annat ribbe och nork surkål hos min mormor på onsdag. Det blir den norska julmaten då och den svenska julmaten åt vi förstås igår :-)

  SvaraRadera
 7. Bokbrus: Mm, vad gott. Jag älskar ribbe :) Härligt att du får lite av båda. Jag har fortfarande inte ätit svensk julbord! Det får bli så till nästa år! :)

  SvaraRadera
 8. Förresten, salladsbollar blir salladsskålar på svenska :-)

  SvaraRadera
 9. Pia: tack så mycket! :) bra att du förstår mig i alla fall :)

  SvaraRadera