fredag 7 oktober 2011

Tatiana de Rosnay

Tatiana de Rosnay är en författare jag verkligen gillar. Jag läste hennes första bok " Sarahs nyckel" på en dag och älskade boken och hur hon skriver. Nu kom jag på att jag har två till av hennes böcker i bokhyllan. Båda "Bumerang" och " A secret kept". Sen såg jag nu att hon har skrivit ennu en bok som heter "Huset du älskade". Vi åker till Falun i dag så då ska jag ta med mig Bumerang i bilen. ( jag äälskar ju att läsa i bilen) Hoppas den är lika bra som hennes första, men av någon anledning har jag en bra känsla :)

10 kommentarer:

 1. Jag håller på med Sarahs nyckel nu och har svårt att lägga den ifrån mig. Jag älskar att det är så korta kapitel och att nutid och dåtid blandas. Man läser ett till bara för att det är så kort, sedan vill man läsa ett till och ett till o.s.v. :)

  SvaraRadera
 2. Lotta: Ja, jag vet! Jag tänkte när jag läste " bara ett kapittel till nu, bara ett" sen var jag klar! Jag gillade också blandingen mellan nutid och dåtid. Säger du till vad du tycker om slutet, undrar lite vad du kommer tycka om den? :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Vill bara berätta att "A secret kept" och "Bumerang" är samma bok, fast på olika språk då. :-)

  Hälsningar från Elisabet

  SvaraRadera
 4. Elisabet: hehe jag såg det efter jag skrev om det. Tack så mycket ;) nu har jag iaf boken på engelska och svenska ;)

  SvaraRadera
 5. Det är jag som har översatt den :-)

  SvaraRadera
 6. Hej Elisabeth! :) Vad kul! Du har gjort en otrolig bra jobb. :)

  SvaraRadera
 7. Elisabeth: Har du någon blogg? Jag läser alla shopaholic böckerna på engelska, annars hade jag läst en på svenska :)

  SvaraRadera
 8. Hej, har tyvärr ingen blogg. Vet inte när nästa Shopaholic kommer, men om du vill kan du ju prova den på svenska då :-)

  SvaraRadera
 9. Elisabeth: Vad synd! Det ska jag absolut göra!! :)

  SvaraRadera