måndag 17 oktober 2011

Matte och Ulf Lundell


Såhär har min dag sätt ut i dag. Matte matte och matte. Vi har tenta om en vecka så nu sitter jag och skriver notater till salstentan! Oj vad pedagogisk jag är :)

Just nu är hemma hos en kompis och dricker te och kopplar av medan killarna är och spelar innebandy. Jess vill att jag ska läsa böcker av Ulf Lundell och rekommenderar boken Jack. Jag har hört mycket om Lundell men har aldrig läst något av honom. Kanske ett alternativ till den nordiska utmaningen? Har ni läst någon bok av Ulf Lundell?

/Cathrine

4 kommentarer:

 1. Ja, det är en jäkla resa jag rest, men nu har jag kommit en bra bit på vägen och sjukdomen känns mer avlägsen för var dag

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt aldrig last nagot av honom, hade en kompis fran gymnasiet som alltid ylade om den (Jack, alltsa) tills det stod mig upp i halsen och sedan dess sa underviker jag den. Men ajg tror att mina foraldrar har den hemma nagonstans, skall kanske kika pa den nagon gang....

  SvaraRadera
 3. Sara: Vad bra :) Du är otrolig duktig och verkligen en inspirationskälla!!

  SvaraRadera
 4. Emma: Ja, min kompis har pratad om Jack länge nu, så det är kanske på tiden att jag läser den :) Ulf Lundell är ju någon man har hört om, men jag har aldrig tänkt på att läsa en bok av honom!

  SvaraRadera