torsdag 20 oktober 2011

Jag får dåligt samvete

Jag har höstens första tenta nästa onsdag så dagerna går tyvärr bort till att läsa matte och inte så mycket annat. Men den här gången är det något jag inte helt förstår. Innan när jag har haft tentor så har jag ändå läst mycket böcker, till exempel på kvällarna och alltid tyckt att det att ta fram min bok är avkopplande och mysigt. Men nu är det annorlunda. Jag får dåligt samvete när jag läser en bok som inte har med matte att göra. Vad har händt? I går var vi ändå ute och roade oss lite. Vi var på Stockholm open i kungliga tennishallen och där bjöds det på middag, dessert och vin i mängder ( + två tennismatcher :)) så vi var supernöjda. Nu har jag dock lite huvudvärk, men det var det värd. Matteböckerna ska fram och sen får jag se om jag har samvete till att läsa något annat i kväll.

Ni som pluggar, har ni samma problem när ni har tenta?

Jag och Gustaf i går :)
/Cathrine

4 kommentarer:

 1. Jag var verkligen periodare med lasandet nar jag pluggade, for ofta hann jag inte med att lasa alltfor mycket, men nar jag var gjorde det sa kunde det bli hur mycket som helst. Dar emellan sa laste jag kanske bara serietidningar i en manad eller tva.
  Follow your flow, som de brukar saga. Ibland orkar man inte och det ar inget att ha daligt samvete over!

  SvaraRadera
 2. Emma: Vad snäll du är Emma :) Jag vet att jag inte borde ha det, men man blir lite beroende av läsningen och läsa snabbt när man har bloggen. Men skolan borde ju gå först och jag får helt enkelt läsa klart till tentan och sen läsa om jag får lust :) Tack :)

  SvaraRadera
 3. Jag har en regel och det är att aldrig ta med kurslitteraturen till sängen och på så sätt så får jag läst några sidor per kväll i alla fall. :-)

  SvaraRadera
 4. Cicci: Ja det är bra regel! Den regelen har jag också! MIna kursböcker vara i närheten av sovrummet! Men jag tänker ändå när jag ligger och läser i sängen att om jag kan läsa det här och är vaken så kan jag egentligen bara sitta vid skrivbordet och läsa skola :) knäppt :)

  SvaraRadera