onsdag 12 oktober 2011

Att vara med i en bokklubb

Jag vill ha lite mer koll på alla nya norska böcker som kommer ut om dagen. Känner att jag hänger lite för mycket efter, något jag inte helt gillar. Så, nu har jag meldt in mig i den norska bokklubben igen. Även om jag inte kommer att köpa alla huvudböcker så får jag i alla fall mer inblick i alla nyheter som kommer ut :) Är ni med i någon bokklubb?Nu ska jag äta lchf brownies som jag gjorde för i dag. Så god :) Det får man unna sig när man har varit duktig och båda tränat och pluggat i hela dag!

/Cathrine

4 kommentarer:

 1. Har faktiskt lagt ner detta med bokklubb för det slutar bara med att jag glömmer att avbeställa (månads)böcker som jag inte vill ha...

  SvaraRadera
 2. Anna: Ja, så var det med mig innan också. Men då jag verkligen vill ha lite mer koll på norska böker på marknaden och för att jag alltid har varit medlem av bokklubben tyckte jag att det var ett bra sätt nu :) Jag har gjort så att jag har avbeställt alla månadsböcker och behöver heller säga till om jag vill ha en :)

  SvaraRadera
 3. Jag är faktiskt med i en italiensk bokklubb. Den är bra på så sätt att de förutom klubbtidningen har en liten butik dit man kan gå och hämta sina böcker, eller bara titta om man inte ska köpa.

  SvaraRadera
 4. Vicky: Vad spännande? Här i Sverige? Vad heter den? :)

  SvaraRadera