söndag 9 oktober 2011

I bilen


Nu är vi på väg hem från Falun och jag är som vanlig ingen underhållning för stackars Gustaf. Jag älskar att läsa i bilen, det finns inget bättre!! ( bumerang har jag läst ut i Falun och underbara cupcakeboken blir nog klar nu, skriver om dem i morgon :)) Hoppas ni får en bra söndag! Förresten, läser ni i bilen?

/Cathrine

8 kommentarer:

 1. Jag läser inte i bilen! Jag mår alldeles för illa av det, tyvärr. ;P

  SvaraRadera
 2. sv: Tack för tipset om den här boken! Passar mig perfekt och har t o m läst den (innan jag började bokblogga, så recenserad på annat håll). Ska bli kul att läsa vad du tyckte om den :)

  SvaraRadera
 3. Tyvärr måste jag alltid vara den som kör, annars hade jag gjort det! Jag läser alltid på tåget och flyget och jag är så tacksam för att jag är en av dem som klarar det utan att bli illamående.

  SvaraRadera
 4. Elina: usjdå :( Jag körte mycket bil när jag var liten och då läste jag alltid så tror jag bara har blivit van med att inte följa med på vägen. Min sambo blir också illamående så han gillar bäst att köra. Så då kan jag läsa :)

  SvaraRadera
 5. Cecilia: Jag såg nu att du hade en blogg till :) Den var väldig mysig måste jag säga! :) Nu fick jag många bra tips!

  SvaraRadera
 6. Lotta: Gustaf vill alltid köra så då kan jag sitta att läsa. Jag är som du mycket tacksam för att jag inte blir illamående. Jag har alltid älskat att köra bil och jag älskar att läsa så blir det extra mysigt :)

  SvaraRadera
 7. For mig ar det olika, ibland funkar det jattebra, ibland inte alls, allt beror pa humor och dagsform. Men nu for tiden gar det oftast battre an vad det gjorde tidigare.

  SvaraRadera
 8. Emma: Det är väl ofta så att när man blir äldre så behöver man inte koncentrera sig om vägen lika mycket. Vad bra att det går bättre nu :)

  SvaraRadera