onsdag 23 februari 2011

Besviken med stor B

I dag är jag riktig besviken. Jag var på åhlens för att kolla på årets rea och jag hittade inget!! Jag som hade hoppats på att jag i alla fall kunde fynda lite. Men nej. Det ända jag hittade var en liten bokpresent till min mamma ( men det kan jag inte berätta mer om nu ) Men usj nej. Besviken!

/Cathrine

6 kommentarer:

 1. Så tycker jag det är ofta, för det mesta så har jag redan de böcker som reas ut, iaf av de jag skulle kunna tänka mig att köpa.

  SvaraRadera
 2. Vad trist. Jag kan förstå att du känner dig besviken. Själv har jag inte varit på bokrean än. Har varit hemma och tagit hand om en sjuk dotter istället.

  SvaraRadera
 3. Annica: Ja, jag har också en del av böckerna på rean i min bokhylla. Jag köpte faktiskt några förra året så hoppades det blev så i år också. men icke :)

  SvaraRadera
 4. Bokbrus: Ja, det var inge kul i dag.. Hoppas du hittar något då :) Hoppas din dotter blir bättre snart :) kram

  SvaraRadera
 5. Vad trist! Själv har jag aldrig det problemet, jag köper i stort sett allt :) Det bor en liten shopoholic i mig... Du kanske hittar något på en annan bokhandel.

  SvaraRadera
 6. Lotta: hehe, jag brukar inte ha det problemet häller, kanske därför jag blev så besviken. Jag ska inom akademibokhandeln i morgon :)

  SvaraRadera