onsdag 2 februari 2011

Fynd i vasastan

Jag klarar inte att läsa Vredens tid. Jag har läst ca 100 sidor och kommer inte in i boken. Jag tror det är en typisk påsk eller sommarbok för mig, då har jag lite mer tålamod. Så då har jag lagt den i hyllan igen, men i läshyllan :)

I dag var jag och Lisa på antikrunda i Vasastan och jag hittade den här boken av Per Anders Fågelström för två kronor. Ett riktig klipp tycker jag och jag började läsa den på vägen hem. Tror inte den är så känd, och den är gammal, men jag gillar sådane böcker! Ett av mina mål i 2011 är ju att jag ska läsa lite fler svenska författare, så då gör jag i alla fall min lista glad.


/Cathrine

2 kommentarer:

  1. Åå vilket fynd! Jag har dumt nog inte läst något av Per-Anders Fogelström, men jag ska absolut göra det. Det är en författare som jag tror att jag skulle gilla eftersom jag gillar historiska miljöer :)

    SvaraRadera
  2. Lotta: Jag har läst barnversionen av mina drömmers stad, så har även kjöpt den ordentliga nu. Men hittils så gillar jag boken mycket, han skriver otrolig bra och spännande att läsa om gamla Stockholm!

    SvaraRadera