måndag 18 juli 2011

Vad man gör när det regnar i Falun

Då börjar man att blogga igen :) Det har varit en stressig vår, en underbar vår och en vår jag har prioriterad annat än bloggen. Dumt? Ja. Nödvändig? Ja. Nu är jag dock igång igen, denna regninga sommardagen i juli. Efter att ha varit i Frankrike i tre veckor tycker jag att regnet är skönt, jag kan inte säga annat än att jag njuter.  Nu kan jag blogga lite, läsa lite, baka lite och när jag saknar solen och vattnet för mycket, bada i poolen. En regndag i Falun är inte så illa.

Ny bok: Island beneath the sea av Isabel Allende 

Dagens bröd: LCHF bröd - mums 

Jag kommer att lägga ut lite Frankrike bilder senare i dag, nu blir det lunch här :)

/Cathrine

4 kommentarer:

 1. Vad härligt att du är tillbaka! Hoppas att resten av sommaren blir lika bra. Massa kramar från Tasmanien. Skype någon dag? :)

  SvaraRadera
 2. Lisa: Jaa :) Nu kan du också följa mig lite :) Absolut skype en dag. Jag pligerpå när jag ser dig en dag. Är det någon dag som passar dig bäst? Ha God natt ( kl är väl mycket hos dig nu ? ) kram

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka igen! :-) Att blogga skall vara roligt och inte kännas som ett "måste", jag har också haft mina upp och nergångar vad det gäller bloggandet. Är lite nyfiken på om du läst Sanna Edhins bok än?

  SvaraRadera
 4. Cicci: Tack så mycket! Jag lånade den faktiskt på biblioteket i våras då enerigen var helt nere. C uppsatsen tog all energi från mig och jag mådde inget bra alls. Fick många bra tips av att läsa boken, om bara det att sova bra, äta bra och lära att slappna av. Jag har slutat på mina medisiner efter att jag var sjuk, och jag mår så mycket bättre. Just nu äter jag lchf mat då det är det som ger mig mest och jag promenerar så mycket jag kan och tränar. Livet är härlig just nu :)

  SvaraRadera