lördag 30 juli 2011

Bokförvirrad

Jag har förstört min Isabel Allende bok. Jag har spillt en hel flaska med vatten på den och nu när jag skulle försöka att torka siderna är dem i stället klistrat samman. Jajaja, där var den läsningen över! Jag är faktiskt ganska försiktig med även mina pocketböcker så nu är jag lite ledsen. Jag ska låna den på biblioteket när jag är tillbaka i Stockholm efter Oslo. Man måste ju läsa klart :)

I Falun köpte jag boken "Änglar" av Marian Keyes och nu tänkte jag att jag skulle börja på den. Men, vad ser jag i min bokhylla. Jo, en änglar till fast på engelska. Nej nu börjar jag att få så många böcker att jag inte har koll på vilka jag har. Men, den svenska utgåvens cover var riktigt fult och det jag har hemma är jättefint så då är det väl inte så konstigt :) 

Så nu har jag två fråger här, har ni någon gång förstört era böcker? Eller har ni köpt en bok ni redan har i bokhyllan? :) 


Visst är den engelska versionen mycket finare.

/Cathrine

4 kommentarer:

 1. Jag tycker nog bäst om den svenska framsidan ändå! :)

  SvaraRadera
 2. Linnea: :) Alla tycker olika:) Av någon anledning gillar jag bättre tecknade framsidor :)

  SvaraRadera
 3. Haha, jag köper alltid böcker som jag redan har :D Har ingen koll alls längre, men jag försöker genom att fylla på min boklista varje gång jag köpt något nytt, då kan jag minnas att jag nog kanske redan har den där boken någonstans... Så du är inte ensam om att vara förvirrad ;) Synd på boken! Frustrerande att tvingas sluta läsa mot sin vilja sådär...

  SvaraRadera
 4. Lotta: Ja, blev lite arg när det hände. Menmen, man får skylla sig själv :) hehe, vad bra att det inte bara är jag som gör så :) kram

  SvaraRadera