tisdag 19 juli 2011

Baka med Annika Rogneby


Jag har ätit LCHF i ett par månader nu och det går väldigt bra. Jag tvekade lite i början på metoden, och var osäker på hur jag kom till att klara mig utan socker och mjöl, men suget efter bröd och godis gick snabbt bort. ( jag åt dock bröd i Frankrike) Men baka måste jag göra, då jag älskar att prova på nya recept och jag älskar att smaka nytt. Jag har börjat följa några bloggar som skriver mycket om LCHF och jag har nu har köpt en bok som heter " Bakglädje med LCHF" av Annika Rogneb. I går kväll provade jag ett av hennes recept och jag bakade en kardemommekaka. Den blev otrolig god och jag ska absolut prova fler av Annikas härliga recept. Nu när vi är i Falun har vi skogen två meter unna så jag plockade även lite blåbär till att ha till kakan. Bättre än som så kan det inte bli :)


/Cathrine

2 kommentarer:

  1. Jag har bl.a. bakat jordnötskakorna i boken och de är kanongoda! :-) Jag försöker också undvika socker och mjöl i min kost, har dock en stor kärlek till mörk choklad som är svår att övervinna. :-)

    SvaraRadera
  2. Cicci: De ser jättegoda ut, de måste jag prova någon gång! Mörk choklad ärnågot jag också har svårt att bli av med. Men, man måste njuta lite, annars blir allt fel. :)

    SvaraRadera