tisdag 19 juli 2011

Nattfåk och solnedgång

Jag är inte den som läser mycket deckare, men i sommar har jag faktiskt läst en. Mamma hade med sig en bok till Frankrike så jag läste den. Boken heter " Nattfåk" och den är skriven av Johan Theorin. Jag tyckte den var mycket spännande och det var svårt att lägga ifrån sig den till tider. Handlingen sker på en gammal gård vid två fyr på öland. Här har många människors öde blivit förstört och alla forlorade liv lever fortfarande i gårdens vägger. Boken handlar lite om det overtroiska och om forlorade familjmedlemmar som fortfarande vill höras. Slutet är lite väl dramatiskt tycker jag, men annars var boken spännande.

Om någon har några bra deckartips tar jag gärna emot dem med ett stort tack :)


Jag måste även visa hur himmlen såg ut från terrasen för några dager sen. Det var så vackert och jag kunde inte göra annat än att bara sitta och njuta denna härliga solnedgången.
/Cathrine

6 kommentarer:

 1. Jag rekommenderar Ann Rosmans böcker, Elly Griffiths, Kristina Ohlsson och så Jussi Adler-Olsen

  SvaraRadera
 2. Prova Denise Mina, Agatha Christie, Gretelise Holm och Stefan Tegenfalk! Happy hunting!

  SvaraRadera
 3. Boktokig: åh tack så mycket!! Vad snällt! De skal jag absolut kolla efter! Vad kul :)

  SvaraRadera
 4. Emma: Tack så mycket för alla bra rekomendationer! Kom på nu att jag faktiskt har en bok av Stefan Tegenfalk hemma, den kan jag ju börja med :)

  SvaraRadera
 5. Eftersom du tyckte om den boken tycker jag att du ska läsa "Skumtimmen" av samma författare. Ruskigt bra!

  SvaraRadera
 6. Rebecca: tack så mycket för tipset! Jag har absolut tänkt tanken, ska beställa boken när jag är tillbaka i Stockholm :)

  SvaraRadera