söndag 27 mars 2011

Nästan här igen

Ojojoj, nu har jag varit borta länge från bloggvärlden. Då jag kom tillbaka från Norge hade jag så mycket skola och det var allt för mycket som hände i mitt huvud, så då blev det bara så att bloggen fick lida lite av det. Våren är här och jag är så glad om dagen, men det är mycket att göra. Jag började på min B uppsats på fredag och det känns rätt så bra. Hade möte med min handledare och hon var jätte duktig och jag tror att hon kommer att vara ett extremt bra stöd för mig fram tills sommaren. Jag kommer inte att skriva så mycket de närmaste dagarna nu heller, då jag åker tillbaka till Oslo för att åka skidor ( hehe igen :) ) och för att mysa med min familj och vänner. Är tillbaka på Söndag och då ska jag blogga som aldrig för. Ska även berätta om böckerna jag har läst nu på min lilla blog "semester". Även om jag inte har skrivit så mycket så har jag självklar läst :)

Ville bara säga hej och hoppas alla mår bra :)

Vi ses om litt!

/Cathrine


7 kommentarer:

 1. Härligt att ha dig tillbaka sötis! Vad ska du skriva om på uppsatsen?

  Ha en fin dag!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej och välkommen tillbaka :-).

  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka! Har undrat vart du tagit vägen...

  Ha de gott!

  SvaraRadera
 4. Ser fram emot att läsa om böckerna!

  Lycka till med B-uppsatsen!

  SvaraRadera
 5. Nej nu får du snart börja blogga igen finis, saknar dig ju!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Roligt att ha dig tillbaka i internetetern. Har inte läst den boken du läser nu och har nog inte hört talas om den heller, så det var något nytt och spännande. Har inte läst alla Allendes böcker, men de jag läst har sannerligen inte varit en besvikelse! =)

  SvaraRadera
 7. Bea: Vad kul! :) Då får jag absolut skriva om boken när jag är klar med den :) Jag har hört bara positiva saker om båda boken och om Allende så det ska bli kul att läsa den nu :)

  SvaraRadera