måndag 18 juli 2011

Sommar: två favoritböcker

Jag har läst massor i sommar, så blir det när man ligger på stranden. Läsandet på stranden är något jag älskar. Det är så härligt och man blir brun samtidig som man läser och bara njuter. Två av mina favoritböcker i sommar är:

En dag av David Nicholls. Det är en bok jag inte kunde lägga ifrån mig och den fick mig till att skratta, bli ledsen och bli arg. En bok som verkligen fångade mig och jag kan absolut rekommendera den till er som inte redan har läst den. Jag tycker dock att avslutningen var lite konstig, men det får man ta. Jag ser verkligen fram emot att den kommer på bio, hoppas filmen blir lika bra som boken.Water for elephants av Sara Gruen. Denne boken har även blivit en film, men jag har inte sett den än. Det får bli ett annat projekt i höst, när den kommer på film. Jag älskade boken. Kunde inte lägga den ifrån mig och kan inte göra någon annat än att rekommendera den. Den har spenning, romanse och humor. Med andra ord, allt man behöver :)
/Cathrine

6 kommentarer:

 1. Åh vad bra med boktips vännen! Jag kan även rekommendera "Bön för Tjernobyl" och "Blondie". Riktigt bra böcker!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Anna: Tack så mycket för tips!! :) Blondie har jag faktiskt i bokhyllan! Bön för Tjernobyl ska jag absolut kolla efter! :) kram

  SvaraRadera
 3. Min syster läste också "En dag" precis och hon sa samma sak som dig. Jag är riktigt sugen att läsa den.

  SvaraRadera
 4. Lotta: Gustafs bror läste den samtidig som mig och han sa det samma. Tror det är många som har den uppfattningen. Men absolut, läs den. Även om slutet är litet konstigt så är det värdt det!!

  SvaraRadera
 5. Elefanterna skall jag definitivt halla utkik efter, verar riktigt bra!

  SvaraRadera
 6. Emma: Ja, det borde du absolut! Den är jättebra :)

  SvaraRadera