onsdag 2 mars 2011

Klapp på axeln

I dag är det 2 mars och februari är över. Därför ska jag ge mig själv ett stort klapp på axeln. Jag har inte ätit en enda semla i hela februari. Och det är ganska så stort till att vara mig, bullig som jag är! Hurra!!

Har ni ätit många semlor i år? :)


/Cathrine

6 kommentarer:

 1. Jag har inte heller ätit någon semla i år, fast jag älskar semlor. Tyvärr så får jag alltid ont i magen efter ätit dem, så det blir inga mer. :-(

  SvaraRadera
 2. Cicci: Ojdå, är det grädden magen inte gillar? Men bra jobbat ändå :) Jag åt säkert fem sex förra året så är riktig stolt nu :)

  SvaraRadera
 3. Jag har ätit tre stycken!

  SvaraRadera
 4. Boktokig: Jag blir lite avundsjuk :) Det är bra att unna sig något gott också :) ( bara sockerberoende mig det är stort att inte äta :) )

  SvaraRadera
 5. Cathrine: Jag har i alla år trott att det är grädden (fettet) som gjort att jag haft ont i magen då och då, men icke, det är VETEMJÖLET. Har uteslutet det fullständigt sedan fem veckor och börjat äta mer grädde och INGET ONT I MAGEN!!! Min favvo just nu är frysta hallon med lite mald ingefära som tinas i grädde. Så mycket godare än semla! :-)

  SvaraRadera
 6. Cicci: Aha, vad bra att du vet vad det är.Och vad bra att magen känns bättre! Det låt riktigt gott det där, måste jag prova en dag. Jag som älskar ingefära!!

  SvaraRadera