fredag 4 mars 2011

Gull!

Jaa, vad ska man tycka nu då. Här har det varit hög spänning och jag tror inte Gustaf är så väldig nöjd med att jag är norsk i dag. Jag därimot älskar det!! Jag tycker de norske skidåkarna har gjort ett så otrolig bra VM och det har varit så kul att följa de och alla lopp. Nu är det bara två lopp kvar och jag är taggat. Men även om jag är nöjd så vet jag inte helt vad jag ska säga om Northugs avslut i dag. Lite kaxig den där norrmanen. Han är helt rå och det finns inte bättre, och jag tycker det är kul att han vill showa lite, men inte när det är ett sådant hån till de andra åkarna. Tycker lite synd om Hellner där.

Men, gull blev det i alla fall! :)

Vad tycker ni, är han kaxig?/Cathrine

4 kommentarer:

 1. Jeg syns det var humor på høyt nivå! Northug måtte jo nesten ærte svenskene med at de ikke hadde noen sjans:)Heia Norge! <3

  SvaraRadera
 2. Det er jo litt morsomt at det går an å tillate seg å vere så arrogant, men eg skulle ønske han hadde mista kontrollen over den dansen og slippe Hellner forbi i god gammal "Haren og skilpadden"-ånd.

  SvaraRadera
 3. Marthe: Joda, litt morsomt er det, men synes at han er litt for arrogant alikevel. Eller har jeg fått for mye svenskeånd i meg ? :) Men uansett så heia Norge!

  SvaraRadera
 4. Bai: Det skulle jeg absolutt ønske at han hadde gjort! Deet hadde vært morsomt :)

  SvaraRadera