måndag 19 september 2011

Undead and unwed

Jag har varit i Norge några dagar och det samt mycket jobb och skola har gjort så att bloggen har fått lida lite. Men jag har ialla fall läst och jag är äntligen klar med boken ” Skära för sten” ( ska skriva om den senare) och Undead and unwed. Men jag vill först berätta om den sista boken av MaryJanice Davidson då jag verkligen älskade boken och vill så gärna dela den med er :)


Elizabeth "Betsy" Taylors 30 årsdag blev inte helt som planerad. Hon blir sparkad från sitt jobb som sekreterare och påkörd och mördad på kvällen när hon är ute och letar efter sin katt. Några dagar senare vaknar hon upp inne i sin egna kista och förstår att hon nu är en av dem «odöda». Hon försöker döda sig själv igen, men förstår snabbt att hon har någon övermänsklig kapacitet, hon har nämligen bliven en vampyr. Hon är stärk, hon känner alla dofter och hon är mycket törstig på människoblod.  Boken följer super vampyren Betsy, med stort passion för mode och designer skor, i en ny vampyrvärld och hur hon kan kombinera sitt gamla liv med sitt nya som en bloddrickande vampyr. 

Det är en vampyr chic lit som verkligen har glimten i ögat. Den är kvick, kombinerad med bloddrypande detaljer, fara, vänskap, kärlek och fashion. MaryJanice Davidson har verkligen tagit nästan alla vampyr myten som finns och gjort det till en chic lit vampyrbok! Det är något jag gillar. Den gick snabbt att läsa, jag skrattade högt och jag vill läsa mer. Jag kan absolut rekommendera den till alla som gillar vampyrböcker, lätt och rolig läsning och chic lit böcker. Då har man det bästa alternativet här :) 

/Cathrine

2 kommentarer:

  1. Ja, vad kul att du gillade den! Saa skont avslappning!

    SvaraRadera
  2. Emma: Ja, jag älskade den :) tack så mycket :)

    SvaraRadera