måndag 26 september 2011

Du är svår att läsa

Nu går det i slow motion här! Jag tror jag har valt fel bok..Hur långt ska man läsa innan man lägger den tillbaka och hittar en ny? Hur många chanser ska jag ge den? Jag måste tänka lite på den. Hur gör du när du tror att du inte gillar en bok? Läser du ändå?

Du är svår! 
God natt :) /Cathrine

6 kommentarer:

 1. Den gav jag också upp=) Måste väl kännas rätt i mage och hjärta=) Jag ville gärna gilla den...menmen....=)
  Linda

  SvaraRadera
 2. Jag läser aldrig ut en bok som jag verkligen inte tycker om. Någonting måste fånga mitt intresse helst från första sidan men jag ger den aldrig mer än högst fem kapitel och om jag inte tycker om vare sig intrig eller har fattat tycke och intresse för någon karaktär lägger jag den åt sidan och hittar en ny.

  SvaraRadera
 3. Linda: Ja, nu gav jag upp. Usj, man vill ju läsa klart men det var omöjligt!

  SvaraRadera
 4. Annika: Ja, jag borde börja att vara lite hårdare med mina böcker. Tycker jag har kämpat mig genom alltför många sidor jag inte gillar på sistondet! Men fem kampittel låter bra :)

  SvaraRadera
 5. Jag har också fastnat i Nattåg till Lissabon, vilket gör mig så himla besviken för jag hade så höga förväntningar på den. Men det funkar bara inte, jag kommer inte in i den, tycker helt enkelt inte att den är så bra...
  Jag har lagt undan den för nu och så ska jag se om vi kan bli kompisar om ett litet tag...

  //Liolej

  SvaraRadera
 6. Liolej: Ja, det var verkligen en svår bok att komma in i. Jag försökte flera gånger med blir nästan nedstämdt nu när jag ser på den. Jag hade också mycket höga förväntningar till boken så blev jättebesviken!!

  SvaraRadera